Trafik Güvenliği İçin Özel Bir Projenin Ardından: Can Kaybediyoruz Kamu Spotu Çekimleri Tamamlandı!

Trafik güvenliği, toplumumuzun en öncelikli konularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda, Koç Üniversitesi stüdyolarında gerçekleştirilen ve Ali Vatansever’in yönettiği Can Kaybediyoruz Kamu Spotu çekimleri tamamlandı.
Projede, Türkiye'nin sevilen oyuncularından Ecem Özkaya Olgun Toker ve ünlü oyuncu-müzisyen Emre Altuğ, kamera karşısına geçerek projeye destek verdiler.

Ali Vatansever’in yönetmenliğinde gerçekleşen çekimlerde, Kanal D'de yayınlanan “Hayat Şarkısı” dizisinin başrol oyuncusu Ecem Özkaya ve Olgun Toker , sevilen oyuncu-müzisyen Emre Altuğ, samimi ve içten tavırlarıyla dikkat çekti.
Projeye verdikleri destekle, sadece profesyonel kariyerleriyle değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluklarıyla da ön planda olan bu değerli isimler, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak adına kamera karşısına geçtiler.

Can Kaybediyoruz Kamu Spotu çekimleri, sadece bir proje değil, aynı zamanda toplumsal bir duyarlılık örneği olarak öne çıkıyor. Proje ile, trafik kazalarının azaltılması ve güvenli sürüş alışkanlıklarının benimsenmesi konusunda toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyerek önemli bir adım attık.

Çekimlere destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Projenin başarısı, bu tür duyarlılıklara sahip olan ve toplumun geleceği için bir araya gelen herkesin ortak çabasıyla mümkün olmaktadır. Amacımız trafik güvenliği konusundaki farkındalığı artırmak ve kazaları minimize etmek adına yapılan bu tür projeler ile toplumumuzun daha güvenli bir trafik ortamının sağlanmasına katkı sağlamaktadır.

Haberdar Olmak için