İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndan Derneğimize  Destek

Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz projeler ve faaliyetlerle ilgili önemli bir istişare ziyareti gerçekleştirdik. İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcısı Hayati Selvi Albay'ı ve Trafik Şube Müdürlüğü'ndeki yetkililerimizi ziyaret ettik.
Dernek kurucu başkanımız Yasemin Usta, bu özel ziyarette, dernek projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret boyunca, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, derneğimizin yürüttüğü projelere duydukları ilgiyi ve desteklerini dile getirdiler. Bu karşılıklı diyalog, toplumsal sorumluluk projelerine duyulan ortak duyarlılığın bir yansımasıydı.

Tüm komutanlarımızın, özellikle İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcısı Hayati Selvi Albay'ın ve Trafik Şube Müdürlüğü'ndeki yetkililerin, ziyaretimizde gösterdikleri misafirperverlik ve destekleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Bu tür işbirlikleri, toplumsal duyarlılığın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir.

"Biz #buyoldahepbirlikteyiz" diyerek projelerdeki işbirliğimizin, toplumun daha güvenli ve bilinçli bir şekilde hareket etmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz.
İleriye dönük daha pek çok projede birlikte çalışmak dileğiyle, destek olan tüm kurum ve yetkililere bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Haberdar Olmak için